Jamaican Beer (Пиво з Ямайки)
Інгредієнти: 100 г світлого пива, 40 г сухого вермуту (Martini Extra Dry), 40 г солодкого вермуту (Martini Bianco), 40 г джину, 1 крапля журавлиної горілки (Finlandia Cranberry), 1 крапля лікеру „Голубий Кюрасао" (Blue Curacao). Процес приготування: в пивну гальбу спочатку налити вермути, джин, потім долити пива і додати по краплі горілку і лікер. Взагалі останні компоненти додаються в основному для естетики напою і без них можна, і обійтись, хоча смак напою буде не повним.
Baltimore Zoo (Балтиморський Зоопарк)
Інгредієнти: 20 г світлого рому, 20 г горілки, 20 г джину, сироп гренадин і спрайт додати в малій кількості (5 г). Процес приготування: Витиснути сік з половини лимона. Склянку пива (бажано світлого), ром, горілку і джин змішати з льодом в склянці для змішування. Відфільтрувати в гальбу і додати спрайт і гренадин, витиснути лимонний сік. Отриману суміш ставлять поряд зі склянкою пива і додають пиво за смаком, поступово зменшуючи міцність напою.
351 Special (Спеціальний 351)
Інгредієнти: 40 г джину, 300 г світлого пива, будь-яка кола. Процес приготування: налити пиво і джин в гальбу, долити колу до досягнення найкращої концентрації і смаку.
Sheep Dolly (Вівця Доллі)
Інгредієнти: 20 г горілки, 20 г лікеру "Південний Комфорт" (Southern Comfort), 20 г джину, 10 г сиропу Гренадін, 400 г світлого пива, спрайт або 7 UP, апельсиновий сік. Процес приготування: цей пунш готується на вечірках у великій кількості. Якщо у Вас немає лікеру "Південний Комфорт", його можна замінити сумішшю з 10 г віски і 10 г персикового лікеру (не крем-лікеру!!!). Сік і 7 UP, додається за смаком. Краще подавати з льодом.
Hot Weels (Гарячі Колеса)
Інгредієнти: 20 г віскі, краще канадський (7 Crown, Canadian Club), 20 г пива (краще темного або червоного), три краплі соусу „Табаско". Процес приготування: Цей шот подається в маленькій горілчаній чарці. Інгредієнти наливаються по порядку.
Lady's Beer
Інгредієнти: на 2 порції: 0,5 л пива світлого легкого, 0,5 л спрайту. Процес приготування: змішати пиво і спрайт в великій склянці в пропорції 1:1, додати лід і повільно випити. Можна лід не додавати і випити швидко, потім швидко зробити другу порцію (продовжувати можна до повного втамування спраги).
Clara (Клара)
Інгредієнти: світле пиво, 7 UP або Sprite. Процес приготування: інгредієнти змішуються в пивній гальбі за смаком, додати три кубики льоду.
Моя історія
Інгредієнти: 25 мл горілки, 250 мл пива, сік одного лимона, цукрова пудра. Процес приготування: всі компоненти змішати і подавати в охолодженій склянці. Для тих, хто любить солодке: посипайте коктейль цукровою пудрою.
Шпок
Інгредієнти: 20 мл горілки, 100 мл пива. Процес приготування: в чарку налити 20 мл охолдженої горілки, далі до половини чарки долити дуже холодного пива. Накривши гальбу долонею, різко збовтнути вверх-вниз. Отриману суміш негайно випити.
Райський острів
Інгредієнти: 15 мл горілки, 10 мл лікеру "Малібу", 50 мл світлого пива, 50 мл джину, 400 мл ананасового соку. Процес приготування: змішати в шейкері охолоджені компоненти. Ананасовій сік спалює жири, тому цей коктейль особливо сподобається жінкам.
Лимонна свіжість
Інгредієнти: 1/3 лимонної фанти, 2/3 світлого пива. Процес приготування: змішати інгредієнти у високій гальбі. Результатом є прохолодний, освіжаючий напій з легким запахом лимона.
Портер новорічний (I варіант)
Інгредієнти: 0,5 л пива, 2–3 столові ложки меду, половинка лимона. Процес приготування: 0,5 л пива розігріти на вогні, додати 2–3 столові ложки меду (за смаком), видавити половинку лимона, нагріти, але не доводити до кипіння. Пити неодмінно гарячим!
Портер новорічний(II варіант)
Інгредієнти: 1 л пива, 100 г цукру, 2 жовтки, 2 шт. гвоздики, невеликий шматочок кориці. Процес приготування: нагріти 1 л пива з корицею і гвоздикою, процідити та потримати на невеликому вогні; розтерти 2 жовтки з 100 г цукру, поступово додаючи гаряче пиво, отриману масу підігрівати, поки не загусне (слідкувати, щоб не закипіла). Пити неодмінно гарячим!
|